3 daagse cursus Telepatisch communiceren met dieren

Voel je je erg verbonden met dieren? Is het altijd al een wens geweest om ze beter te begrijpen of zelfs met ze te kunnen communiceren?Realiseer je dan dat dit ook mogelijk is……iedereen kan dit leren!

In deze 3 daagse cursus leer je hoe je eerst via een foto en later ook live telepatisch contact kan leggen met dieren.  Het programma van de cursus ziet er als volgt uit:

Dag 1: Op deze dag leer je hoe je met behulp van een foto telepatisch informatie kan ontvangen van een dier. De dag bestaat zowel uit theorie als praktijk. Met behulp van onder andere geleide meditatie en bewustwordingsoefeningen leer je hoe je jezelf goed kan aarden en hoe je jezelf kan afstemmen op een dier. Ook leer je je nog bewuster te worden van al je zintuigen en de diverse manieren waarop je telepatische informatie kunt  ontvangen. Na de voorbereidende oefeningen gaan we zowel gezamenlijk als individueel in gesprek met een voor jou onbekend dier.

Dag 2:  Op dag 2  leer je de aandachtspunten bij het contact  maken met je eigen dier. Ook gaan we gezamenlijk contact maken met een overleden dier. Verder komen spiegelboodschappen van dieren en het werken met dieren met fysieke klachten aan de orde. Deze dag wordt weer gewerkt met telepatisch contact via een foto. De dag bestaat weer uit theorie en praktijk.

Dag 3: Dit is de dag dat we live contact gaan maken met dieren. Je leert theorie over de chakras (energiecentra) bij dieren en hoe je via deze chakra’s  informatie  door kunt krijgen.  Een gedeelte van de dag vindt plaats op stal waar we paarden, geiten, kippen en een hond ter beschikking hebben.

De kosten voor de 3-daagse cursus bedragen 285 euro. Dit is inclusief cursusmap en certificaat van deelname. De cursusdagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Koffie,thee,  fris en wat lekkers en een kopje soep zijn inbegrepen. Voor de lunch dien je zelf brood mee te nemen. De locatie is in Made. (NB)

Data 2014 : zondag 9 maart, zondag 16 maart en zondag 6 april

Info   06-21927932


Aanmelden via

Sonja@spirit4nature.nl of info@beterpaardrijden.nl