Welkom


Lichaamsgerichte

Therapie


Healing


Sjamanistische healing mbv stenen


Natuurcoaching


Coachen met

paarden


Soul Body Fusion


Practische info


Sonja Raats


Agenda


Dierentolk


Natuurcoaching


Dit  is coachen buiten met behulp van de natuurelementen. De sessie kan plaatsvinden in het bos, op het strand, langs de rivier of in de polder. De geur van een bos, het ruisen van de zee, vogel gekwetter, een mooie bloem. Alles om je heen geeft voortdurend inzicht en inspiratie.  Bomen, planten, dieren en landschappen zijn elk seizoen anders. Niets blijft hetzelfde, verandering is een gegeven. Inzicht krijgen in deze cyclus van verandering die ook in ons leven plaatsvindt kan verhelderend en relativerend werken.  De omgeving is een spiegel van het innerlijk, dus alles om je heen draagt bij aan het proces van transformatie.

Een sessie begint vaak met een korte stiltewandeling, om even helemaal in contact te komen met jezelf en met de omgeving en in alle rust te kunnen voelen hoe het nu met je gaat. Het wandelen brengt niet alleen je lichaam maar ook je innerlijk proces in beweging.

Iedere sessie is uniek en de natuur brengt vaak verrassende antwoorden. Durf jij het aan om je te laten verwonderen en in contact te komen met je innerlijke authentieke kern? Aan mij als lifecoach de taak om letterlijk een stukje mee te wandelen op je levenspad en je hierin te begeleiden naar je eigen wijsheid en innerlijke kracht.

Natuurcoaching  is goed inzetbaar als onderstaande thema’s spelen: