Welkom


Lichaamsgerichte

Therapie


Healing


Sjamanistische healing mbv stenen


Natuurcoaching


Coachen met

paarden


Soul Body Fusion


Practische info


Sonja Raats


Agenda


Dierentolk


Coachen met paarden

Vanuit mijn jarenlange  ervaring in het werk met paarden via lichaamstaal en energetisch contact kan ik uit de reactie van het paard veel aflezen over het proces dat plaatsvindt bij de mens. Het mooie van het werken met paarden in een coaching sessie  is dat het paard vaak fungeert als spiegel van de mens. Omdat het paard continue aanwezig is in het hier en nu, wordt ook elke kleine transformatie bij de cliënt  direct weerspiegeld in een reactie van het paard. De reactie van het paard koppel ik terug naar de cliënt  waardoor deze vaak zelf tot een inzicht komt. Het wezenlijk in  contact  komen met het  paard tijdens de sessie  is voor de cliënt  vaak ook een intense gevoelservaring.

Wat kan een paard je dan leren? Enkele voorbeelden zijn:


Voorafgaand aan  de sessie breng ik je ook meer  bewust in contact  met je intuïtie en zintuiglijke waarneming door meditatie/visualisatie en  soms ook een aantal fysieke oefeningen.

De ervaring is dat het werken met paarden vaak snel leidt tot inzichten en dat er daardoor vaak maar een relatief kort coachingstraject nodig is. In 3 sessies kan al enorm veel bereikt worden.

Een sessie met paarden duurt ongeveer 1½ uur