Welkom


Lichaamsgerichte

Therapie


Healing


Sjamanistische healing mbv stenen


Natuurcoaching


Coachen met

paarden


Soul Body Fusion


Practische info


Sonja Raats


Agenda


Dierentolk


Welkom bij www.Spirit4Nature.NL

Healing

Door middel van handoplegging geef ik helende energie door aan de cliënt. Dit is niet mijn eigen energie, maar helende  energie die ik ontvang via de kosmos. Ik ben dus slechts doorgeefluik hiervan. Al jarenlang heeft deze manier van werken mijn fascinatie. Ik ben opgeleid in 2 verschillende methodes nl. Reiki en Trancehealing.


Reiki

Reiki  betekent universele levensenergie die in ieder levend wezen en in de kosmos aanwezig is. Deze methode van het doorgeven van energie is in de 19de eeuw ontwikkeld door dr. Mikao Usui in Japan en is door iedereen te leren door het volgen van een cursus en een inwijding bij een Reikimaster.

Wat een Reikibehandeling voor je kan betekenen is heel wisselend en afhankelijk van de reden waarom je komt. De Reiki-energie werkt onder andere verlichtend bij acute en chronische aandoeningen, innerlijke blokkades en verzacht bij emotionele verwerkingsprocessen. Vaak werkt de Reiki-energie door op meerdere niveaus van het lichaam (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel). Tijdens de behandeling lig je met je kleren aan op een behandeltafel. Door middel van handoplegging geef ik universele energie door aan degene die behandeld wordt.  Ik ben dus een doorgeefkanaal van energie uit het universum. Deze energie stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.  In principe wordt er  tijdens de behandeling niet gepraat zodat je heerlijk kunt wegzakken in een diepe ontspanning. Na de behandeling bespreken we het gebeurde nog even rustig na. Omdat ik naast Reikimaster ook medium ben kan het gebeuren dat ik tijdens de behandeling een boodschap voor je doorkrijg die ik na afloop met je zal delen

.

Trancehealing

Trancehealing is het vermogen van een persoon om energieën van de geestelijke wereld over te brengen naar de energie van de te behandelen persoon. Dit ter bevordering van het (zelf)genezend proces.

Tijdens het consult wordt energie van het medium en de geestelijke wereld naar jou gebracht. Dit gebeurt door handoplegging of werken in je aura (het energieveld met verschillende lagen dat je helemaal omringt). Je ligt of zit met je kleren aan en ik zal mijn handen op je lichaam leggen of mijn handen bewegen in het energieveld om je heen. Ik ben hierbij in een concentratie/trance maar kan daarbij wel met je communiceren.

Wat een consult voor je kan betekenen is heel wisselend en afhankelijk van de reden waarom je voor healing komt. Vaak wordt er healing gegeven op meerdere niveaus van het lichaam (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel). Het kan dus zijn dat je om een fysieke reden voor healing komt, maar dat de healingenergie gaat naar je emotionele lichaam. Na de healing bespreken we het gebeurde nog even rustig na.

Als Trance Healing Therapeut ga ik ook op zoek naar de achterliggende reden van  je klacht. Het is dus eigenlijk een combinatie tussen coachen en healen. Het doel is dus niet alleen het healen van de fysieke klacht, maar ook het krijgen van meer inzicht over je proces.  Met behulp van contact met mijn gidsen  begeleid ik je in het contact maken met en voelen van je eigen lichaamswijsheid. Hierdoor kom je in contact met je diepere gevoelens en verlangens. Je kunt je tijdens of na de healing emotioneel voelen.

Na elke healing geldt het volgende:  Doe het na een behandeling altijd even rustig aan, wees liefdevol voor jezelf en drink veel water zodat de afvalstoffen die in je lichaam vrijkomen door de healing goed worden afgevoerd.