Welkom


Lichaamsgerichte

Therapie


Healing


Sjamanistische healing mbv stenen


Natuurcoaching


Coachen met

paarden


Soul Body Fusion


Practische info


Sonja Raats


Agenda


Dierentolk


Welkom bij www.Spirit4Nature.NL

Praktische informatie

Tarieven:

Afhankelijk van de duur van de sessie.

Natuurgeneeskundig consult:

Meestal is eens in de 2 tot 3  weken een sessie een goede regelmaat zodat de diepte die in de sessies bereikt wordt, kan doorwerken.

Elk traject is een individueel proces. Over het algemeen duren de meeste trajecten tussen de 3 en 10 sessies. Daarbij is het ook gebruikelijk de sessies zorgvuldig af te bouwen, dus dan zit er meer tijd tussen de afzonderlijke sessies.

Indien je vrijblijvend meer informatie wenst, of je wilt een afspraak maken dan kan je me het beste even bellen: 0621927932. Mailen kan natuurlijk ook op:   sonja@spirit4nature.nl  Het is ook mogelijk om kosteloos een kort intakegesprek te hebben om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Kosteloos annuleren van een sessie is mogelijk tot 48 uur van te voren, dit dient telefonisch of per sms te gebeuren. Indien korter dan wordt er 1 uurtarief in rekening gebracht.

KVK nr: 53498356

BTW identificatie nummer: NL001673666B15


Erkend Soul Body Fusion Practitioner


Aangesloten bij reikimastervereniging Cirkel onder nummer m10/0574

Privacy statement voor  praktijk  Spirit4Nature

UW PRIVACY

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelende therapeut, een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Uw dossier bevat aantekeningen over uw gezondheidstoestand en gegevens over de uitgevoerde onderzoeken en behandelingen.

Ook worden in het dossier gegevens opgenomen die voor uw behandeling noodzakelijk zijn en die ik, na uw expliciete toestemming, heb opgevraagd bij een andere zorgverlener bijvoorbeeld bij de huisarts.

Ik  doe mijn  best om uw privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat ik:

Als uw behandelende therapeut heb ik als enige toegang tot de gegevens in uw dossier.

Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim).

De gegevens uit uw dossier kunnen ook nog voor de volgende doelen gebruikt worden:

Als ik vanwege een andere reden gebruik wil maken van uw gegevens, dan zal ik u eerst informeren en expliciet uw toestemming vragen.

Deze gegevens in het cliëntendossier blijven zoals in de wet op de behandelovereenkomst wordt vereist 15 jaar bewaard.

PRIVACY OP DE ZORGNOTA

Op de zorgnota die u ontvangt staan de gegevens die door de zorgverzekeraar gevraagd worden, zodat u deze nota kan declareren bij uw zorgverzekeraar.