Welkom


Lichaamsgerichte

Therapie


Healing


Sjamanistische healing mbv stenen


Natuurcoaching


Coachen met

paarden


Soul Body Fusion


Practische info


Sonja Raats


Agenda


Dierentolk


Welkom bij www.Spirit4Nature.NL

Even voorstellen:


Mijn naam is Sonja Raats en ik heb een  praktijk voor coaching, healing en intuïtieve ontwikkeling.

Het is mijn missie je weer in contact te brengen met je authentieke innerlijke kracht en je eigen wijsheid.

Als je hiermee in contact staat kun je je leven gemakkelijker vorm geven naar jouw eigen wensen en verlangens. Je kunt dan als het ware je eigen life-design maken. 

Ik ben opgeleid als Lichaamsgericht-therapeut, Reikimaster en Trancehealing Therapeut. Ook heb ik vele cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van intuïtieve ontwikkeling en communiceren met dieren. Ik heb een specialisatiemodule  in trauma coaching gevolgd. Tevens HBO Psychosociale Basiskennis en HBO medische basiskennis Platoconform. En ik ben erkend Soul Body Fusion Practitioner. Daarnaast heb ik een 3 -jarige opleiding Inca-sjamanisme gevolgd. Deze opleiding werd gegeven door Paqo’s uit Peru.  

Ik doe mijn werk met passie en vanuit mijn hart. Ik ben steeds weer dankbaar en geraakt als ik mens of dier een stukje verder kan helpen op hun levenspad.


Om dit te bereiken zet  ik vooral werkvormen in die je weer leren voelen wat er werkelijk in je leeft. In onze drukke maatschappij leren we vaak onbewust ons (te veel) aan te passen naar de wensen van de omgeving (school, werk, relaties). Hierdoor verliezen we het contact met onze gevoelswereld.

Door middel van werken met natuur, paarden, en lichaamswijsheid kan dit contact weer hersteld worden. Op basis van jouw voorkeur en hulpvraag wordt er een individueel begeleidingstraject samengesteld waarin de diverse werkvormen gecombineerd kunnen worden.