Welkom


Lichaamsgerichte

Therapie


Healing


Sjamanistische healing mbv stenen


Natuurcoaching


Coachen met

paarden


Soul Body Fusion


Practische info


Sonja Raats


Agenda


Dierentolk


Sjamanistische healing met behulp van stenen


Ik heb een 3-jarige opleiding gevolgd tot Pampamesayog (sjamaan van moeder aarde) bij de Paqo’s uit Peru. Aan het einde van deze opleiding heb ik ook mijn inwijding tot sjamaan ontvangen.  Ik heb geleerd sjamanistische healings te geven m.b.v. stenen.

Ik heb mijn kennis  rechtstreeks van de bron. De Paqo’s die mij hebben opgeleid zijn directe afstammelingen van de Inca’s. Ik heb zelf inmiddels de 3 grote inwijdingen  van de Andes (Hatun Karpay) ondergaan bij Don Hernan Quillahuaman en Don Mariano Quispe Flores. Tevens heb ik les gehad en healings en initiaties ontvangen van Don Claudia Quispe Samata en Don Sebastian Succle Apata.

Ik heb ook toestemming om deze 3 grote inwijdingen door te geven aan mensen die ook een sjamanistisch pad willen volgen in hun leven.  Tevens begeleid ik diverse ceremonies voor groepen en zal ik binnenkort een sjamanistisch opleidingstraject aanbieden. Dit traject zal vooral gericht zijn op zelfontwikkeling en een diepere verbinding ervaren met alles wat leeft. Meer info hierover volgt spoedig.

Wat houdt het in?

Tijdens deze healing wordt je energieveld/aura eerst uitgebreid schoongemaakt met hucha-rumi stenen. Hierbij stem ik af op een energiefrequentie waarin zich spirits bevinden die alle energie die niet bij jou hoort uit je veld halen en afvoeren naar de aarde waar deze weer wordt getransformeerd. Het effect hiervan is dat je je vaak rustiger/stabieler voelt en ook lichter.

Daarna ontvang je een healing met kristallen. Deze is erop gericht jouw energie meer in balans te brengen en je tevens te verbinden met hogere trillingsfrequenties. Ook hierbij werk ik samen met spirits/lichtwezens die verbonden zijn aan bepaalde enerigie frequenties. Ik werk  vooral met 3 belangrijke energiepunten op je lichaam. Dit zijn het 3de oog, hartchakra en navel. Dit omvat eerst een diepgaande reiniging waarna deze punten m.b.v. de stenen opnieuw

worden opgeladen en met elkaar worden verbonden.

Dit leidt tot betere gronding, verhoogd intuïtief bewustzijn en meer leven vanuit de wijsheid van het hart. Tevens vindt healing plaats op zowel fysiek als emotioneel niveau.